Bestellen
Nieuw album Michael Bublé Love

Nieuw album
Michael Bublé
Love

Bestellen

Nieuw album Michael Bublé Love

Nieuw album Michael Bublé Love is nu te reserveren. Michael Bublé was twee jaar afwezig van de muziekwereld om meer tijd met zijn gezin door te brengen. Daarna kondigde hij zijn achtste album aan, Love. De zanger uit Canada – en meervoudig Grammy winnaar – kwam de studio uit met 13 nieuwe liedjes. Het thema van het nieuwe Bublé album is liefde.

Tracklist nieuw album Michael Bublé Love

 • When I Fall In Love
 • I Only Have Eyes For You
 • Love You Anymore
 • La Vie En Rose (met Cécile McLorin Salvant)
 • My Funny Valentine
 • Such A Night
 • Forever Now
 • Help Me Make It Through The Night (met Loren Allred)
 • Unforgettable
 • When You’re Smiling
 • Where Or When
 • When You’re Not Here
 • I Get A Kick Out Of You
Nieuw album Michael Bublé Love
Nieuw album Michael Bublé Love

Michael Bublé over zijn nieuwe album: “Ik had niet verwacht weer de studio in te gaan en op te treden. Dat vond ik prima. Mijn hele wereldbeeld is de laatste jaren compleet veranderd. Ik wilde mijn tijd doorbrengen met mijn vrouw en kinderen. Dat was mijn focus. In die tijd heb ik ook geleerd hoeveel liefde en menselijkheid er zijn buiten de wereld.”

Mijn hele wereldbeeld is de laatste jaren compleet veranderd

Michael Bublé over zijn nieuwe album

Maar langzaam, samen met het begrijpen van wat mijn prioriteiten in het leven zijn, heb ik dat omarmd. Of ik nu de verteller, de waarnemer, de hoofdpersoon, de dromer, de gebroken man in een bar of een heel leven ben. Het zit er allemaal in de liedjes. Ik heb zoveel zegeningen in het leven gehad en een daarvan is dat ik de liedjes zó leuk vind dat ze nog generaties lang levend zijn te houden. Ik neem de verantwoordelijkheid heel serieus. Mijn einde is om een reeks korte filmische verhalen te maken voor elk nummer. Ik ben zo trots op wat we hebben bereikt, “

Miljoenen artikelenboltracker